1_01.jpg
Tervetuloa seuraamaan Vaahteroiden tarinaa! Jos et tiedä, mikä on legacy challenge, suosittelen käymään täällä. Pelaan vanhojen sääntöjen mukaan niitä kutakuinkin noudattaen, pisteitä en kylläkään laske. Mutta nyt, pitemmittä puheitta, siirrytään tarinan pariin. Kuvassa näette Daniel ja Vadelma Vaahteran, lc:n perustajat. (En kylläkään voi luvata tätä kirjoittaessani, jaksanko kasvattaa kissoja kymmentä sukupolvea...)

1_02.jpg
Ennen kuin päästetään tarina kunnolla alkamaan, tutustutaan vielä vähän Danieliin. Hän muutti Vadelman kanssa Kaunialaan, koska tahtoi perustaa perheen ja asettua aloilleen - hänen suurin toiveensa on saada 6 lasta, joista kaikki menisivät naimisiin. En haluaisi tässä kaikkivaltiaan roolissa tietenkään murskata kenenkään unelmia, mutta sori - ei tule tapahtumaan! Daniel on horoskoopiltaan rapu, ja hän pitää alusvaatteista sekä muokatuista hiuksista. Hän inhoaa hajuvettä.

1_03.jpg
Vadelma taas on burmalainen tyttökissa, horoskoopiltaan oinas. Hän on juuri saanut työpaikan statistina (viihdeura siis).

1_04.jpg
Tässäpä sankareidemme mainio röttelö. Daniel oli kuullut kauhutarinoita sim-raukoista, jotka olivat ostaneet ylisuuria ja ylihintaisia tontteja ja siten menettäneet lähes kaikki rahansa. Niinpä hän viisaana päätti ostaa hieman pienemmän tontin, mutta kuinka ollakaan, jonkin sortin verokarhu kävi kähmimässä hänen varojaan niin, että jäljelle jäi vain 4800§! Kummallista.

1_05.jpg
Ensimmäinen päivä uudessa kodissa sujui leppoisasti, Daniel sai töitä lainvalvontauralta vartijana. Naapureitakin kävi kylässä, ja Daniel sai itselleen jo ikioman stalkkerin (naisen, joka soittelee AINA. Myös yöllä).

1_06.jpg
Seuraavana päivänä oli Vadelman ensimmäinen työpäivä. Auto oli aika pramea jo aikaseissa vaiheessa, ainakin kun vertaa niihin simien kimppakyyteihin.

1_07.jpg
Koska Danielin työvuoro alkaisi vasta illalla, hän päätti suunnata kohti Stadia. Jos sieltä vaikka sattuisi löytymään se hänen haikailemansa vaimo...

1_08.jpg
Kaunis ehdokas löytyikin heti, nimittäin Irina Korpi. Vaikka Daniel kuinka liehitteli, Irina ei vaikuttanut kauhean kiinnostuneelta. Hän kuitenkin antoi Danielille puhelinnumeronsa, joten saa nähdä, mitä tapahtuu.

1_09.jpg
Heti taksin kyydittyä Danielin takaisin kotiovelleen, katua pitkin asteli varsin kaunis postinkantaja nimeltään Doris. Hänkin antoi Danielille numeronsa.

1_10.jpg
Yöllä susi kävi vierailemassa tontilla. Pirulainen kaivoi kuopankin.

1_11.jpg
Daniel sai heti ensimmäisenä työpäivänään (tai -yönään) ylennyksen!

1_12.jpg
Palkkabonuksilla saatiinkin nuhjuista kämppää hieman suurennettua. Eipä se vieläkään mikään luksusasunto ole, mutta ovatpahan sentään kaikki huonekalut sisällä...

1_13.jpg
Koska lisärahat olivat tarpeen, Daniel päätti opettaa Vadelmalle temppuja, jotta se saisi ylennyksen. Vadelma oppikin nopeasti puhumaan.

1_14.jpg
Vadelmaa jännitti seuraava työpäivä niin kovasti, että se piehtaroi koko yön likaisena pedissään. Hajupilvi vain jäi jälkeen.

1_15.jpg
Daniel toi töistä "ystävän" kotiinsa. Eiköhän Nelli tässä ole Danielin tuleva vaimo, hyvästi Irina ja Doris!

1_16.jpg
Päivä olikin mukava kaikille: Vadelma sai ylennyksensä sijaisnäyttelijäksi.

1_17.jpg
Bonuksilla sille saatiin hankittua kiipeilymaja. Vadelma tutustui leikkipaikkaansa samalla, kun tuleva pariskunta tutustui toisiinsa...

1_18.jpg
Seuraavana iltana Nelli tuli jälleen kyläilemään. Danielin laittaessa ruokaa Nelli meni vapaaehtoisesti täyttämään suden(kaivamaa)kuoppaa. Siinäpä oivallinen vaimo.

1_19.jpg
Maittavan juustopasta-aterian jälkeen Daniel pyysi Nelliä muuttamaan kanssaan yhteen - ja tämä tietenkin suostui. Pian yhteenmuuton jälkeen pariskunta vietti kihloja.

1_20.jpg
Nellin melko vähäisillä varoilla talosta saatiin tehtyä taas siedettävämpi. Hän toi mukanaan myös stereot, Maxis Hubaattorin sekä mieltymysmehua.

1_21.jpg
Tässä vielä Nelli uudistuneessa lookissaan. Kauniita ja komeita lapsia on varmasti tiedossa, vaikka Nellillä onkin vähän apinamainen suu - mikä ei kuitenkaan pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Nelli on muuten perhetavoitteinen ja hänen elämäntavoitteensa on Terästitaaninaisen ammatti. Se ei ole kovinkaan kaukana, sillä Nelli on tällä hetkellä rikosetsivä.

1_22.jpg
Ja kukas se sieltä tulla tepsuttaa: herra murtovaras! Saatte arvata kahdesti, onko talossa varashälytintä.

1_23.jpg
Nelli sai kömpiä ylös sängystään ja soittaa poliisit paikalle. Varas oli kuitenkin liian liukasliikkeinen ja vei mukanaan sohvan ja tv:n. Kummallista, ettei kumpikaan lainvalvontauralla oleva Vaahtera voinut tehdä mitään varkaan pysäyttämiseksi...

1_24.jpg
Seuraavana päivänä töiden jälkeen vietettiin superromanttisia häitä keskellä olohuonetta. Vihkikaareen sun muihin hienouksiin ei ollut varaa, joten mitä sitä turhaan viivyttelemään. Ja onhan tuo sininen jakkupuku tosi hieno... Öh.

1_25.jpg
Vadelmalle puolestaan ei meinannut löytyä siippaa laisinkaan. Talossa ramppasi kyllä koiria jatkuvasti raapimassa juuri ostettua sohvaa.

1_26.jpg
Pian Nelli sai ilokseen huomata olevansa raskaana! Vimpula-koira seurasi vierestä mahan pyöristymistä.

1_27.jpg
Hetken kuluttua Vaahteroiden talon eteen kurvasi poliisiauto. Mitähän tällä kertaa on sattunut? Lue seuraava osa, niin se selviää.