Viimeksi jäimme seuraamaan Veronikan taaperoitumista. No, tällainen hänestä kasvoi:

3_01.jpg
Veronikalla on täysin sama luonne (siis myös horoskooppi) kuin isosiskollaan, 5/5/9/5/1. Ulkonäössäkään ei ole mielestäni juurikaan eroa, tosin vaatteet ovat kamalammat.

3_02.jpg
Illallispöydässä Daniel päätti avautua tyttärelleen siitä, kuinka Vilma oli oikein saanut alkunsa. Tilanne pääsee sopimattomien puheenaiheiden listalla varsin korkealle.

3_03.jpg
Seuraavana päivänä Vilma sitten sai kuin saikin ensimmäisen kymppinsä! Nellikin oli hyvin innoissaan (huomaa muikea ilme).

3_04.jpg
Vihdoin ja viimein Vadelma ja Veeti saatiin suostuteltua hankkimaan pentuja keskenään. Jihuu, en olekaan vielä nähnyt kissanpentuja.

3_05.jpg
Tapahtumaa ryntäsi seuraamaan Poliisipartio (Daniel ja hänen ystävänsä Kuka-Olikaan), mutta "valitettavasti" liian myöhään. Tilulii-ääntä ei kylläkään ensimmäisellä kerralla kuulunut, vasta kolmas kerta toden sanoi.

3_06.jpg
Jälleen murtovaras! Ira Eskola hiippaili kohti taloa varsin itsevarmana - murtovaraskerhossa oli liikkunut huhu, että Vaahteroiden talo oli varsin helppo kohde.

3_07.jpg
Mutta hahaa, viime kerrasta oltiin kuin oltiinkin viisastuttu ja ovenpielestä löytyi varashälytin.

3_08.jpg
Poliisi kaahasi taas paikalle pillit ulvoen ja pienen kamppailun jälkeen kytki Iran käsirautoihin. Vaahterat saivat vielä 500§ palkkion varkaan kiinniottamisesta.

3_09.jpg
Tapauksessa oli kyllä ne huonotkin puolensa. Perhe oli juuri toipunut edellisestä murrosta - siis raivokohtausten suhteen - kun uusi tuli.

3_10.jpg
Päivällä talossa sattui salaperäinen vesivahinko. Mikään ei ollut rikki ja vettä vain tulvi ympäri keittiötä. Vilmalla kuitenkin oli hauskaa (kunnes hän joutui luuttuamaan lätäköitä).

3_11.jpg
Pian oli Veronikankin aika kasvaa lapseksi. Talossa oli ollut jotenkin kiire, kun hänelle ei oltu keretty opettaa muita taitoja kuin puhuminen, ja sekin viime hetkellä.

3_12.jpg
Tämmöinen hänestä kasvoi. Melko samannäköinen kuin Vilma, nenä taitaa olla kuitenkin vähän isompi ja suu kapeampi.

3_13.jpg
Myös Veronika jaksoi vihoitella murrosta, vaikka olikin ollut taapero sen tapahtuessa. Ja nukkumassa.

3_14.jpg
Aivan yllättäen (niin yllättäen, etten kerennyt edes synnytyskuvaa ottaa) maailmaan saapui pieni tyttökissa, joka nimettiin Viimaksi. Koko perhe oli poikasesta aivan innoissaan.

3_15.jpg
Veronika oli "onnekkaasti" kasvanut sunnuntai-iltana, joten hän pääsi aloittamaan koulunkäynnin samantien. Kymppiä ei hänkään ensimmäisenä päivänä vielä tuonut.

3_16.jpg
Illalla oli taas kasvun aika - tällä kertaa vuorossa oli jälleen Vilma. Juhlia ei viitsitty järjestää, pikainen pyörähdys olohuoneessa perheen läsnäollessa sai luvan kelvata.

3_17.jpg
Vilmasta kasvoi kaunis nuori nainen. Tavoitteekseen hän sai tiedon, ja hän halusi välttämättä päästä aikuisena Hullun tiedemiehen ammattiin. Vilmaa viehättivät erityisesti kova kunto ja juhla-asut, eikä hän pitänyt lihavista simeistä.

3_18.jpg
Syntymäpäiväaterian jälkeen Nelli päätti mennä ulos rentoutumaan. Hän asettui pitkäkseen nurmikolle ja katseli tähtiä. Yhtäkkiä hänen näkökenttäänsä ilmestyi jokin musta, hurjaa vauhtia suureneva möhkäle. "Hei, mikä t...?" (Seuraava kuva ei sovellu herkille katsojille)

3_19.jpg
TU-TUMPS. Radaltaan suistunut satelliitti liiskasi Nellin alleen!

3_20.jpg
Koko perhe juoksi ulos kuultuaan jysäyksen. Kun he tajusivat mitä oli tapahtunut, kaikki purskahtivat itkuun. Kun Viikatemies ilmestyi paikalle korjaamaan sielua talteen, Daniel lankesi polvilleen ja aneli vaimoaan takaisin. Jos haluat tietää, miten Nellin käy, lue myös seuraava osa.