Tervetuloa jälleen Vaahteroiden pariin! Viime osa loppuikin siihen, kun poliisiauto kurvasi talon pihaan. Mistähän olikaan kysymys?


2_01.jpg
Ei mistään vaarallisesta ainakaan - eläintensuojeluviranomainen vain toimitti Vaahteroille Veeti-nimisen kollikissan Vadelman seuraksi.

2_02.jpg
Yhteiselo ei kuitenkaan alkanut toivotulla tavalla, nimittäin heti päästyään ovesta sisälle Veeti ryntäsi raatelemaan sohvaa. Se ja Vadelma eivät myöskään tulleet toimeen keskenään.

2_03.jpg
Vaikka Nellin raskaus oli aluksi ollut helppo (ei pahoinvointia), se vaati nyt veronsa. (Anteeksi muuten nämä jotkut kuvat, talon valaistustaso oli aluksi melko kehno.)

2_04.jpg
Vadelma sai ylennyksen varoitettuaan Kehruli-nimistä supertähteä. Tämä kissa on perheen rahantuoja!

2_05.jpg
Vähitellen Vadelma ja Veeti alkoivat tulla paremmin toimeen keskenään. Jatkuva sähinä oli vaihtunut iloiseksi leikinnäksi lähes kokonaan.

2_06.jpg
"Hei! Mahaa alkoi inhottavasti poltella, taisi alkaa närästämään se äskeinen spagetti. Saisinko Rennietä?"

2_07.jpg
Jep, synnytyksen aika. Nelli huusi täyttä kurkkua niin, että Danielkin vallan pomppasi säikähdyksestä ilmaan. Kissatkin heräsivät yleisöksi seuraamaan synnytystä.

2_08.jpg
Uusi tulokas oli tyttö, ja hänet nimettiin Vilmaksi. Vilma peri äitinsä ihonvärin, isänsä silmät ja molempien vanhempien blondit hiukset. Kuva ei ole mikään paras mahdollinen, mutta tuo Vilman "mitään en oo ottanut"-ilme oli niin ihana :,D

2_09.jpg
Hämmennyin hieman, kun heti Vilman synnyttyä perhetavoitteinen Nelli laski lapsensa maahan ja näytti tuommoista naamaa. Selvisi kuitenkin, että hän vihoitteli siitä ryöstöstä. Rasittavaa.

2_10.jpg
Talon keittiö saatiin uusittua, ja Veetille hankittua oma kori. Vadelma meni heti testaamaan sitä, eikä ottanut onkeensa vihjaustani noiden värien suhteen (Vadelman siis olisi pitänyt mennä tietenkin tyttömäisempään punaiseen).

2_11.jpg
Tullessaan töistä Daniel näki Nellin pihalla pitelemässä kurkustaan kiinni ja kaatumassa maahan. Daniel syöksyi autosta ulos tuhatta ja sataa, mutta selvisi, että Nelli vain opetti Vadelmaa leikkimään kuollutta :)

2_12.jpg
Yksi lapsi ei perhetavoitteiselle pariskunnalle riittänyt, eikä heillä ollut mitään syytä odotellakaan ennen seuraavan hankintaa. Kaikki työssäkävijät saivat jatkuvasti ylennyksiä, joten rahaakin oli tarpeeksi. Ei liikaa kuitenkaan, tietysti.

2_13.jpg
Ja mikä on ensimmäinen ajatus sängystä nousemisen jälkeen? Murtovaras. Aargh! Vihaan tuota raivostumis-toimintoa.
2_14.jpg
Uusi lapsi antoikin pian merkkejä itsestään nonstoppina. Nelli oksensi jopa keskellä yötä.

2_15.jpg
Ei uskoisi, että tuo on kissan mielestä kovin mukava paikka, mutta siinä Veeti viihtyi koko Nellin suihkutuokion ajan. Lieneekö sitten ollut loukussa?

2_16.jpg
Pian Vilman vauva-aika olikin hurahtanut ohi. Kasvu tapahtui koruttomasti keittiössä, ilman minkään sortin kekkereitä.

2_17.jpg
Tämmöinen söpöläinen hänestä kasvoi. Vilma on horoskoopiltaan rapu ja tavoitepisteitä on 5/5/9/5/1. Erittäin menevä marisija siis, suomeksi sanottuna potentiaalinen koulukiusaaja.

2_18.jpg
Ei, Vilma ei kiusaa Vadelmaa, vaan halaa sitä. Vaikka kissan ilme on paniikinomainen, se tykkäsi halihetkestä.

2_19.jpg
Ja näin nopeasti olemme edenneet jo toisen lapsen syntymään. En tällä kertaa jaksanut nimittäin ottaa mahanpompahdus-kuvia.

2_20.jpg
Veronika Vaahterasta tuli aivan samannäköinen kuin isosiskostaan. Daniel ei enää synnytyskauhistelujen jälkeen jaksanut kiinnostua uudesta tulokkaasta, vaan kömpi vällyjen väliin heti tytön synnyttyä.

2_21.jpg
(Onnistuin taitavasti poistamaan kasvukuvat) Tässä Vilma lapsena, hänestä tuli aika nätti.

2_22.jpg
Tämmöiseksi on Vaahteroiden koti kerennyt kasvaa. Terassilla Nelli ja Vilma pelaavat shakkia.

2_23.jpg
Tässä vielä sisäkuva. Vasemmalla vanhempien makuuhuone, keittiö, vessa, olohuone, Veronikan huone ja Vilman huone oikealla.

2_24.jpg
Veeti ei tykännyt (miehekkäästi sinisellä verhoillusta) nukkumakoristaan, vaan uinui mieluummin jossain muualla. Raapimapuun maja oli yksi suosikkipaikoista.

2_25.jpg
Vilma asteli bussiin iloisin mielin ensimmäisenä koulupäivänään. Kymppiä ei vielä kuitenkaan tullut.

2_26.jpg
Niinpä isä sai avustaa läksyissä, jotta seuraavana päivänä Vilma olisi oikea tähtioppilas.

2_27.jpg
Samana iltana oli Veronikan aika jättää vauvavaihe menneisyyteen. Lue myös seuraava osa, niin näet, millainen tyttö hänestä kasvoi.